Echinacea för hund och katt

Kosttillskott som stärker immunförsvar

Översikt

  • Naturligt tillskott för immunsystemet
  • Stärker och skyddar
  • Bygger upp kroppens motståndskraft
  • Hela 210 mg Echinacea i varje kapsel
  • För hundar och katter i alla storlekar
  • Kan ges hela eller blandas med mat

Är du mån om att hålla din hund eller katt frisk med hjälp av ett välfungerande immunsystem? Echinacea för hundar och katter är ett kosttillskott framtaget för att stärka just immunsystemet, och med hela 210 mg Echinacea i varje kapsel så är det perfekt för att hjälpa ditt älskade husdjur att hålla sig friskt och starkt året om.

  • Alla storlekar och raser
  • GLUTENFRI
  • CERTIFIERAD HÖG KVALITET

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig.

Att stärka hunden eller kattens immunförsvar

När ditt husdjurs immunförsvar fungerar som det ska så märks det, och de springer då runt och leker som om de inte hade ett enda bekymmer i hela världen. När immunsystemet inte fungerar bra så märks det också, och de kan verka tröttare och mer hängiga än vanligt. Visst är det viktigt att ta tag i detta om det händer och hitta orsaken, men det är ännu bättre att förebygga hälsoproblem, då ett starkt immunförsvar kan motverka virus, bakterier och andra typer av infektioner. Det finns många naturliga tillskott, vitaminer och mineraler som kan hjälpa till att bygga upp ett starkt immunsystem.

Kan Echinacea stärka immunsystemet?

Echinacea har använts under många år för de som visas tecken på svaga immunsystem, genom att de exempelvis blir förkylda och sjuka ofta. Innan antibiotikan uppfanns så användes plantan i liknande syfte, dock fungerade den på ett annat sätt. Istället för att attackera bakterierna i kroppen så fungerade (och fungerar) Echinacea så att den förstärker kroppens egna försvarssystem - immunförsvaret, så att kroppen själv kan motverka sjukdomar på ett mer effektivt sätt. Detta kan fungera på liknande vis även för hundar och katter, vilket gör Echinacea till en fantastisk och naturlig ingrediens som kan tillsättas till husdjurets mat.

När ska man ge husdjuret Echinacea?

Då Echinacea hjälper till att förstärka immunförsvaret så är det bäst att ge i förebyggande syfte, snarare än när djuret redan insjuknat i något. Met detta i åtanke så är det smartast att använda tillskott med Echinacea regelbundet, och speciellt då man kanske vet att det finns större chans till insjuknande; som till exempel om hunden går på hunddagis eller ska lämnas på hundhotell eller kennel under ett par dagar. Använd vid behov eller med jämna mellanrum, så att plantan får en chans att bygga upp hunden eller kattens immunförsvar ordentligt.

Instruktioner

För att göra det så enkelt som möjligt att ge din pälskompis Echinacea så kommer detta tillskott i form av praktiska kapslar. Man kan antingen ge kapseln hel till hunden eller katten, eller så kan man öppna dem och hälla innehållet över en portion mat. Ett tips är att röra om maten ordentligt.

Ingredienser

Tranbärsextrakt, Echinacea extrakt, Magnesiumstearat, Kiseldioxid, Gelatinkapselskal.

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(87)
4 Stjärnor
(35)
3 Stjärnor
(6)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

91.94% baserat på 128 Recensioner

Verifierat Köp

Tycker produkten funkar bra :)

J Johanna N
Verifierat Köp

Jag tar ju själv tillskott med Echinacea, så när jag hittade det för hundar så blev jag nyfiken och testade! Våra hundar har inte varit sjuka sedan förra året, så det verkar fungera!

H Hanna
Verifierat Köp

Jag föredrar oftast pulver då det är så himla svårt att få våran katt att äta kapslar och piller, men dessa går att öppna och blanda i maten, så det är perfekt!

Y Yolanda
Verifierat Köp

Jag önskar bara att det fanns större förpackningar för jag ger detta till alla mina hundar.

P Paulina
Verifierat Köp

Vår mops är väldigt känslig och blir lätt sjuk, men han har mått mycket bättre sedan jag började ge honom Echinacea regelbundet!

T Tara
Verifierat Köp

Så lätt att använda. Detta är absolut det bästa kosttillskottet jag har hittat för min hund.

M Martin
Verifierat Köp

Min hund är friskare och kryare än förr. 10 poäng!

F Fredrik
Verifierat Köp

Min hund vägrade svälja kapslarna med det gick bra att blanda ner i maten.

L Lotta
Verifierat Köp

Funkar bra n så länge!

M Martina
Verifierat Köp

Jag köpte detta till min hund som börjar bli gammal. Jag hoppas att det ska stödja immunförsvaret och hålla henne frisk så länge som möjligt.

D David

Du kanske även gillar