Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

UVI Support för katt

60 Soft Chews | Tillskott som Skyddar Urinvägarna

Har din katt problem med att kissa? UVI Support för Katter är ett högkvalitativt dagligt tillskott, utformat för att stödja funktionen i urinvägarna för katter i alla åldrar och raser. Det är framställt av några av de vanligaste naturliga ingredienserna som används för att främja urinvägarnas hälsa, inklusive grönt te, tranbär, D-mannose och hyaluronsyra. Daglig användning kan bidra till ett internt stöd för välfungerande urinvägar för din katt.

  • För kattens urinvägar
  • Stödjer urinets normala pH- värde
  • Innehåller Grönt te & Tranbär
  • Rik på D-Mannose & Hyaluronsyra
  • Enkelt tuggtillskott
  • För katter i alla åldrar
289
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Mer

För friska urinvägar

Det är viktigt att ta hand om kattens urinvägshälsa, även om det inte är lika självklart som att ta hand om pälsen eller hjärtat, så är det extremt viktigt för deras allmänna hälsa. Friska, välfungerande urinvägar brukar inte leda till några besvär, men om din katt får en infektion så kan det leda till flera problem med urineringen. Du kan märka detta om de undviker att gå på toaletten, om du hittar blod i urinen eller de förlorar kontrollen över sin urinblåsa. Om problemet är allvarligt bör du uppsöka veterinär, men det finns även sätt att stödja kattens urinvägshälsa på lång sikt för att förhindra att problem uppstår i första hand. Det viktigaste är att ge dem rätt mat, som bidrar till friska och fungerande urinvägar och det enklaste sättet att göra det är genom att ge dem ett naturligt kosttillskott som är utformat speciellt för detta.

Nyckelingredienser i UVI Support för katter

Grönt te
Grönt te

Grönt te är känt för att ha många fördelar, men visste du att det kan hjälpa din katts urinvägar? Grönt te innehåller aminosyran L-Theanin som sägs ha en lugnande effekt och stress kan vara en orsak till urinproblem.

Tranbär
Tranbär

Detta smakrika bär sägs vara bra för kattens urinvägar eftersom det främjar normalt pH-värde i urinet. Det är också rikt på flera fördelaktiga fytonäringsämnen, så som koppar, mangan och C-, E- & K-vitamin.

D-Mannose
D-Mannose

D-Mannos är en enkel sockerart som finns i ett antal frukter och som är känd för att vara bra för urinvägarna, eftersom den sägs fästa sig vid sockersökande bakterier och göra sig av med dem via urinen innan de kan orsaka skador.

Hyaluronsyra
Hyaluronsyra

Hyaluronsyra, eller hyaluronan som det även kallas, hjälper till att stödja urinvägarnas väggar och deras hälsa och komfort. Det är dessutom bra för kattens hud, päls, ben, leder och till och med ögon!

Instruktioner

UVI Support för Katter är ett tillskott som har utformats för att vara lättanvänt. Ge bara din katt ett tuggtillskott två gånger om dagen (totalt 2 per dag). Vi på Animigo förstår att alla katter är olika och en del av dem inte gillar att ta tillskott. För att göra det så enkelt som möjligt så kommer vårt högkvalitativa tillskott i form av praktiska tuggbitar som är lätta att tugga, men även kan brytas eller skäras itu för kräsnare kissekatter.

Ingredienser

D-Mannose, Tranbärsextrakt, Grönt te (Camellia Sinensis Extrakt), L-Theanin, Hyaluronsyra, Gummi arabicum, Torrjäst, Citruspektin, Glycerin, Hydrolyserad grönsaksmak, Blandade tokoferoler, Havremjöl, Propionsyra, Safflorolja, Solros lecitin.

Läs mer
UVI Support för katt 60 Soft Chews | Tillskott som Skyddar Urinvägarna

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.45% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Jag gillar tuggtillskott, de är väldigt lätta att ge till min katt även om jag glömmer att ge två per dag ibland

J Janna
Verifierat Köp

Fungerar bra för min katt tills vidare 5 stjärnor

P Paul
Verifierat Köp

Jag gillar verkligen det här. Det kom fram fort och är lätt att ge. Utmärkt.

E Elizabeth
Verifierat Köp

Min katt tycker om dem och de har gett effekt efter bara en månad

P Pernilla
Verifierat Köp

Min gamla hankatt började kissa inne. Jag har gett honom detta ett tag nu eftersom jag tänkte att det kan bero på besvär i urinvägarna och det har hjälpt.

I Ingrid
Verifierat Köp

Jag har gett tillskottet till min katt Lusse i några månader och jag tycker att han är allmänt piggare och friskare!

N Natasha
Verifierat Köp

Väldigt lätt att ge eftersom min katt tror att det är vanligt kattgodis.

J Jennifer
Verifierat Köp

Bra och djurvänliga ingredienser!

A Ashgar
Verifierat Köp

jag beställde detta till min mammas katt som hade lite problem med urinvägarna och besväret lättade på några dagar.

S Sanne
Verifierat Köp

Vi har varit nöjda med allt vi beställt från Animigo. Prisvärda och fungerande produkter!

J Jan
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter