Urinary Aid för katt

Mjuka tuggttillskott med tranbär

Översikt

Har din katt problem med att kissa? Urinary Aid för katt är goda och mjuka kosttillskott, utformade för att främja friska och välfungerande urinvägar. Detta kosttillskott innehåller naturliga ingredienser, som tranbär och röd solhatt, och är fullt av vitaminer och mineraler, något som även är bra för kattens hälsa och immunsystem!

  • För välfungerande urinvägar hos katter
  • Skyddar och vårdar hela vägen inifrån
  • Innehåller tranbär och röd solhatt
  • Fullt av vitaminer och mineraler
  • Goda och lätta att tugga
  • Med smak av kycklinglever och bacon
  • Glutenfri
  • GMP
  • Cruelty-Free

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig.

Inkontinens hos katter

Inkontinens är ett väldigt jobbigt problem, och det är när katten förlorar kontroll över sin egen urinblåsa. Du märker vanligtvis detta genom att katten börjar kissa där den vanligtvis inte kissar eller får kissa, och katten kan också få vissa personlighetsförändringar och börja uppföra sig annorlunda. Det är viktigt att uppsöka en veterinär för att försäkra sig om att det inte beror på något allvarligt, och därefter kan man prova på naturliga metoder som eventuellt kan hjälpa till att återställa balansen i urinvägarna, så att man blir av med problemet.

Tranbärens hemlighet

Många förknippar tranbär med juletider, men de är faktiskt alldeles utmärkta kosttillskott året runt! Tranbär är ett riktigt superbär som är fullt av näringsämnen som kan hjälpa kroppen att fungera som den ska, och hos katter så används det ofta för att skydda urinvägarna från infektioner och bakterier. De innehåller något som kallas procyanidiner, något som är känt för att reglera antalet bakterier som rör sig och stannar i urinvägarna. När det blir för många bakterier samlade så kan det leda till urinvägsinfektioner samt inkontinens, vilket förklarar varför tranbär kan vara en sånt mirakeltillskott när det gäller just denna typ av problem. Forskning har även visat på att tranbär ska vara bra mot andra sorters urinvägsproblem, och det är alltså bra med tranbär i förebyggande syfte året om, och inte bara när det redan uppkommit problem.

Ingredienser i Urinary Aid för katt

Tranbär
Tranbär

Tranbär är inte bara användbart för katters urinvägar, utan också fulla med olika näringsämnen! De innehåller bland annat koppar, pantotensyra och mangan, plus både fibrer, C-vitamin, E-vitamin och K-vitamin.

Röd solhatt
Röd solhatt

Den röda solhatten är en planta i liljefamiljen, och är bra för både människor och katter. Studier har visat att den dels verkar mot skadliga bakterier, samt också för att skydda hela kroppen från insidan.

Torrjäst
Torrjäst

Torrjäst är ett naturligt kosttillskott för katter som innehåller massor av vitaminer. Dels hittar du flera B-vitaminer, plus järn, krom, zink, kalium, selen och magnesium.

Instruktioner

Ge din katt 2 tuggtillskott per dag under 1 till 3 veckor. Därefter, för att bibehålla hälsosamma urinvägar, så kan du ge katten 2 tuggtillskott 1 eller 2 gånger i veckan. För att göra det så lätt som möjligt för din katt att få i sig alla näringsämnen, så har vi på Animigo tagit fram tuggbara tillskott som är både goda och lättuggade för din kisse. Han eller hon kommer att älska dem!

Ingredienser

Glycerin, potatisflingor, torrjäst, linfrö, rapsolja, maltodextrin, tranbärspulver (8.4%), röd solhatt i pulver (4.8%), mahoniarot, astragalus membranaceus, tapioka, läkemalva.

Urinary Aid för katt Mjuka tuggttillskott med tranbär

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.82% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Katten gillar inte lukten på tabletten så jag får smula ner den i maten. Får då inte riktigt i sig hela.

e elina K
Verifierat Köp

Jag skrattar alltid för mig själv när min katt sluker i sig de här! Känns lite busigt på något sätt, eftersom att jag vet att det är ett kosttillskott och hon verkar bara tro att hon får godis. Jättebra!

E Eddie
Verifierat Köp

Har hjälpt väldigt bra såhär långt, så jag kommer fortsätta som trogen kund!

S Sayna
Verifierat Köp

Min katt började plötsligt kissa inne ibland så jag provade ge henne detta och det har hjälpt!

G Gun
Verifierat Köp

Rekommenderar verkligen!

J Jelena
Verifierat Köp

jag måste nog fortsätta använda dem ett tag till för att avgöra, men verkar fungera helt okej hittills.

M Miranda
Verifierat Köp

Paketet kom fram på en vecka och min katt Emil verkar redan må bättre!

N Nina
Verifierat Köp

Min katt har haft problem med urinvägarna så jag beställde det här för att prova. Katten tycker att de smakar bra i alla fall!

G Gunnar
Verifierat Köp

Bitarna var större än förväntat så jag smulade ner dem i kattens mat. Stort plus för naturliga och cruelty-free ingredienser!

A Anna
Verifierat Köp

Min katt gillar dem, så jag är nöjd

N Nika

Du kanske även gillar