Tear Stain Remover Tabletter

För tårfläckar hos hund och katt

Översikt

Animigos Tear Stain Remover Soft Chews har tagits fram som ett naturligt sätt att handskas med ditt husdjurs missfärgningar runt ögon och mun. Det är utformat för att stärka immunförsvar och för att hålla slemhinnorna friska genom att bidra med näring , något som kan förhindra att denna typ av missfärgningar uppstår. Tillskotten är tuggbara och smakar kött , något som gör att de är otroligt enkla att ge då de flesta hundar och katter ser det som ett smaskigt belöningsgodis.

  • Behandlar orsaken till missfärgningarna
  • Jobbar från insidan och ut
  • För immunförsvar och slemhinnor
  • Med ögontröst och tranbär
  • Goda tuggtillskott
  • Smak av kyckling och bacon
  • Glutenfri
  • GMP
  • Cruelty-Free

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig.

Vad är missfärgningar?

Visste du att våra husdjurs tårar är annorlunda än männsikotårar? Det sekret som kommer ur djurs ögon har ofta en rostbrun färg, då de innehåller partiklar från nedbrytningen av röda blodkroppar. De består till störst del av järnhaltiga molekyler som kallas porfyriner, som sedan kommer ut via bland annat ögonsekret, saliv och i urinen. Resultatet blir en rödbrun missfärgning under ditt husdjurs ögon. Det kan bli värre vid allergier, stress, dålig kost, för mycket går runt ögonen, ögonfrasar som irriterar eller på grund av medicinska åkommor. Denna typ av missfärgning återfinns oftast hos ljusa eller vida hundar och katter.

För att handskas med denna typ av missfärgningar så kan man testa att torka runt ögonen på husdjuret varje dag. Detta hjälper dock bara när problemet redan har uppstått, och för att förhindra det så gäller det istället att ta hand om hunden eller kattens immunsystem och slemhinnor, och se till att de tillförs de vitaminer och den näring som de behöver.

Nyckelingredienser i tuggtillskott för fläckborttagning

Ögontröst
Ögontröst

Euphrasia Officinalis, eller mer vardagligt kallad för Ögontröst, är en ört som ofta används för att hjälpa till vid obehag i ögonen. Det sägs också att den ska skydda mot bakterier, vilket kan vara till nytta för att minska risken för just ögonproblem, som i sin tur kan bidra till missfärgningar i pälsen..

Tranbär
Tranbär

Tranbär är inte bara goda att äta, utan det är också ett bär som kan vara bra för att motverka missfärgningar i pälsen från insidan. Detta beror på att de innehåller ett antal fantastiska B-vitaminer som är kända för att bidra till upprätthållandet av normala och friska slemhinnor.

Läkemalva
Läkemalva

Läkemalva är en del av en urgammal planta, och det är en ingrediens som kan visa sig användbar när det gäller missfärgningar i ditt husdjurs päls. Den innehåller nämligen A-vitamin och C-vitamin, som sägs bidra till att immunsystemet ska kunna fungera normalt.

Instruktioner

Om du är en av de djurägare som har behövt kämpa för att få i hunden eller katten sina tillskott i pillerform, ja då vet du hur praktiskt det är med andra alternativ! Animigos Tear Stain Remover Soft Chews är små och goda tuggisar som gör det lätt och smidigt att ge dem till vovven eller kissen. De är tillskott som ditt husdjur inte kommer spotta ut, det kan vi nästan garantera, då de smakar gott och liknar ett vanligt belöningsgodis. För att använda så ger man helt enkelt pälsklingen den mängd som de behöver utifrån sin vikt, och så upprepar man det varje dag.

Små hundar och katter
(Upp til 6kg)
1 tuggtillskott dagligen
Mellanstora hundar
(7kg-22kg)
2 tuggtillskott dagligen
Stora hundar
(23kg+)
4 tuggtillskott dagligen

Ingredienser

Glycerin, potatisflingor, torrjäst, linfrö, tranbärspulver (7.4%), rapsolja, maltodextrin, druvrot (2.5%), läkemalva (1.4%), tapioka, ögontröst (Euphrasia Officinalis) (0.1%).

Tear Stain Remover Tabletter För tårfläckar hos hund och katt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.82% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Min katt tuggar glatt i sig de här! Hon tror nog att de är godisar haha

A Ann-Kristin
Verifierat Köp

Funkar bra hittills! Höll verkligen på att bli galen på de där fläckarna på min Samoyed!

J Jan
Verifierat Köp

Min hund är allergisk mot pollen så jag brukar ge detta på våren för att lätta besvären med hans ögon. Funkar riktigt bra!

L Leo
Verifierat Köp

Vilken bra produkt! Visste inte att det finns naturliga medel för att minska på fläckarna.

T Tilda
Verifierat Köp

Min hund har mycket gulaktigt slem runt ögonen men tycker inte om då jag petar runt hans ögon, det har minskat sedan jag började ge honom detta. Jag brukar bara blanda det i hans mat . Väldigt lätt både för mig och vovven!

J Johanna
Verifierat Köp

Min hund tycker om dem

A Arthur
Verifierat Köp

Fläckarna har minskat och det verkar som att hundens ögon har blivit klarare

E Elena
Verifierat Köp

Det här går lätt att blanda ner i maten och vår valp har inte lika mycket klet i ögonen

E Emmanuela
Verifierat Köp

Jag använder både detta och Animigos Tear Stain Remover solution och tycker att det fungerat suveränt!

M Marita
Verifierat Köp

Paketet kom fram på några dagar och jag tycker redan att fläckarna under hundens ögon har ljusnat

M Maria

Du kanske även gillar