Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Soothex för katt

60 Kapslar | Naturligt Lugnande Medel

Är din katt stressad? Soothex för katt är ett högkvalitativt tillskott som är utformat för att hjälpa till att lugna din katt på ett naturligt sätt under stressiga situationer. Detta supertillskott är framställt av en unik blandning av aminosyror, vitaminer och citronmeliss och passar utmärkt för att lugna en orolig katt utan att behöva använda kemikalier som gör dem dåsiga och slöa. Det är dessutom enkelt att använda, du ger bara din katt en kapsel varannan dag!

  • Naturligt lugnande tillskott
  • Stödjer din katt under stressiga situationer
  • Berikad med aminosyror och vitaminer
  • Innehåller lugnande citronmeliss
  • Botanisk blandning som inte gör din katt dåsig
  • Ge kapseln hel eller blanda ner i maten
  • GMP
  • Cruelty-Free
329
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Mer

Håll din katt lugn

Visste du att även katter kan känna stress? Precis som för oss människor, så kan vissa situationer göra katterna oroliga, exempelvis resor, separation från sina ägare, bullriga byggnadsarbeten, oväder samt att träffa nya människor eller djur. Vid många av dessa tillfällen går det tyvärr inte att undvika orsaken till deras rädsla eller ångest helt, men finns lyckligtvis några saker du kan göra för att underlätta det. Du kan prova att distrahera dem med leksaker eller genom att klappa dem och prata lugnande.

Om de känner sig stressade eller ängsliga i mer än bara några minuter, som när en hittekatt får ett nytt hem eller en katt har separationsångest, så kan detta vara svårare att hantera och då kan ett naturligt lugnande tillskott för katter hjälpa till. Detta tillskott är gjort på botaniska ingredienser som är kända för att ha lugnande egenskaper som kan hjälpa din katt att lugna sig och slappna av, så att den kan vara lycklig även under jobbigare tider.

Soothex nyckelingredienser

Aminosyror
Aminosyror

Soothex för katt innehåller L-Theanin, L-Tryptofan och L-Taurin. Dessa aminosyror används ofta för att lugna både människor och husdjur och kan också bidra till att främja "glädjehormonet" serotonin i kroppen.

Citronmeliss
Citronmeliss

Denna doftande växt som tillhör mintfamiljen har fått sitt namn från bladens milda citronarom. Citronmeliss används ofta för sina lugnande egenskaper och kan vara till hjälp för ängsliga katter.

Vitaminer
Vitaminer

Soothex-blandningen innehåller en stor mängd B-vitaminer, som är utmärkta för din katt. B-vitaminer kan hjälpa till att stödja psykologisk och kognitiv funktion och är ofta gynnsamma för att hjälpa stressade katter.

Instruktioner

Soothex för katt är speciellt utformad för att vara lätt att använda, vilket kan vara nödvändigt när man ska hantera en stressad katt. Du behöver bara ge din katt en kapsel varannan dag. För att göra det ännu lättare så kan dessa praktiska kapslar öppnas och blandas in i kattens mat, för att lätt och diskret ge tillskottet till lite kräsnare kissekatter.

Ingredienser

L-Theanin, L-Tryptofan, L-Taurin, Citronmeliss extrakt, Vitamin B1 HCL Tiamin, Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin B3 (Nikotinsyra), Vitamin B6 (Pyridoxinhydroklorid), Vitamin B5 (Pantotensyra), Vitamin B12 (Cyanokobalamin), Folsyra (Ger Vitamin B9), Magnesiumstearat (Klumpförebyggande medel), Mikrokristallin cellulosa (Bulkmedel), Size 0 Gelatin Vit kropp och kapsel, Färgämne: Kropp och Skal Titandioxid (E171).

Läs mer
Soothex för katt 60 Kapslar | Naturligt Lugnande Medel

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.82% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Väldigt lätt att använda!

S Shauna
Verifierat Köp

De här är bra! Jag rekommenderar dessa om man har en katt med separationsångest

A Arla
Verifierat Köp

Vi har precis adopterat en hemlös katt och det har varit svårt för henne i början, men vi har börjat ge henne kapslarna och de hjälper henne verkligen att vänja sig vid sitt nya hem

C Colin
Verifierat Köp

Fungerar bra för vår adopterade katt. Jag har gett detta regelbundet i en månad nu och har beställt mer.

I Irina
Verifierat Köp

Jag ger det här innan resor eller besök hos veterinären, det håller vår katt lite lugnare.

M Marie
Verifierat Köp

Vi håller precis på lära vår kattunge att vara ensam hemma på dagarna så vi blandar ner det här i hans mat på morgonen så att han ska vara lugnare under dagen.

E Ellen
Verifierat Köp

Bra pris och kvalitet!

T Tindra
Verifierat Köp

Min katt Emil har blivit orolig sedan vi flyttade och börjar dessutom bli till åren, så vi köpte detta och hoppas att det ska få honom att bli lugnare.

D Daniela
Verifierat Köp

Lätt att använda!

N Natalie
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter