Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Multivitamin för hund

60 Soft Chews | Naturligt vitamintillskott för hund

En stor del av Sveriges befolkning tar regelbundet någon form av kosttillskott, så varför inte ge det åt hunden som ju också är en del av familjen? Animigos Multivitamin för hund är ett kosttillskott av hög kvalitet, som består av en komplex blandning av vitaminer, mineraler och välgörande fettsyror, som tillsammans verkar för att ge din hundkompis ett friskt och långt liv.

  • Naturlig förstärkning av immunförsvaret
  • Bra för hälsa, livskvalitet och välmående
  • 16 olika vitaminer och mineraler
  • Med glukosamin och kondroitin
  • Innehåller viktiga och välgörande fettsyror
  • Mjuka tuggbitar med kyckling och baconsmak.
  • Glutenfri
  • GMP
  • Cruelty-Free
329
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Näringsbehov för en frisk hund

Vi är alla medvetna om hur viktigt det är att ta hand om våra kroppar och ge kroppen den näring den behöver, och det är precis likadant för hundar. Vitaminer och mineraler är livsviktiga för att hundens kropp och organ ska fungera som de ska, de stärker immunsystemet, hjärnan, ger energi, är bra för ben och leder, ger pälsen näring samt förbättrar matsmältningen. Många födoämnen som t.ex. färsk frukt och grönsaker innehåller vitaminer och mineraler, men det kan vara svårt att helt tillgodose hundens behov. En bra lösning på detta är att att prova ett kosttillskott speciellt framtaget för hundar. Just det här kosttillskottet är inte bara ett utmärkt sätt att tillgodose hundens näringsbehov, utan det är även ekonomiska och plånboksvänliga, samt lätta att ge till hunden.

Fördelar med Multivitamin för hund

Immunsystem
Immunsystem

De högkvalitativa vitaminerna och mineralerna i dessa mjuka tuggbitar ger hunden en chans att stärka sitt immunförsvar. Detta kommer sig av att zink, järn och B-vitamin är kända för att just stärka immunförsvaret, medan koppar och E-vitamin sägs skydda cellerna från så kallad oxidativ stress.

Hud & Päls
Hud & Päls

Detta kosttillskott innehåller också en noggrant sammansatt blandning av viktiga fettsyror, däribland omega-3, omega-6 och omega-9, som alla bidrar till friskare hud och päls. Som ett extra plus så återfinns magnesium och zink, vilka båda sägs bidra till en bättre fungerande proteinsyntes, det vill säga den process i kroppens celler som tillverkar protein.

Ben & Leder
Ben & Leder

Två nyckelingredienser som återfinns i detta kosttillskott är glukosamin och kondroitin. Dessa två återfinns naturligt i hundens leder, och hjälper till att hålla lederna friska, rörliga och smärtfria. Även K-vitamin och magnesium ska bidra till bättre och friskare ben och leder.

Instruktioner

Har du funderat på att ge din hund kosttillskott med multivitamin, men tycker att det är svårt att ge dem i tablettform?? Animigo har den perfekta lösningen för dig! Det här högkvalitativa multivitamintillskottet för din hund är lättsamt att ge, då de är små, mjuka och tuggbara, och så goda att det är precis som att ge din hundkompis en daglig belöningsgodis. För att börja ge hunden dessa, så kollar du upp hur många du kan ge per dag, något som beror på hundens vikt och storlek. Därefter är det fritt fram att börja skämma bort vovven! Man kan antingen ge de tillåtna bitarna samtidigt, eller sprida ut konsumtionen över dagen. Kanske en eller flera på morgonen, och resten på kvällen?

Små hundar
(Upp till 13kg)
2 tuggbitar dagligen
Mellansmå hundar
(14kg-22kg)
4 tuggbitar dagligen
Mellanstora hundar
(23kg-34kg)
6 tuggbitar dagligen
Stora hundar
(35kg+)
8 tuggbitar dagligen

Ingredienser

Torrjäst, linolja, glycerin, potatisflingor, glukosamin HCL (3.4%), maltodextrin, rapsolja, tapioka, kondroitinsulfater (0.8%), magnesiumstearat.

Läs mer
Multivitamin för hund 60 Soft Chews | Naturligt vitamintillskott för hund

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.64% baserat på 11 Recensioner

Verifierat Köp

Vi är supernöjda! Har en hund som verkligen är sjukt kräsen med mat och hundgodis, och jag trodde inte att hon skulle gilla de här heller… men hon älskar dem! Jättenöjd!

A Alina
Verifierat Köp

Min hund har nog inte ens fattat att det är vitaminer, utan käkar glatt i sig dem som om det vore godis! Man blir ju nästan sugen på att smaka dem själv...

M Micke
Verifierat Köp

Jag har inte riktigt tänkt på det förut men hundar är ju som människor på många sätt! Jag tar alltid C-vitamintillskott på morgonen, men jag har verkligen aldrig tänkt på att Archie (min hund) kanske också behöver det. Så ja, jag tänkte att jag skulle testa ge honom de här, och nu när jag har läst om hur bra de är så kommer jag nog fortsätta köpa hem dem!

A Andreas
Verifierat Köp

Oj, 16 olika vitaminer! Om vi fortsätter såhär så kommer nog min hund leva längre än mig! Haha.

C Charlotte
Verifierat Köp

Kan verkligen bara rekommendera! Känns kul att ha hittat vitaminer som min hund Tea tycker är goda!

M Madde
Verifierat Köp

Jag var lite orolig för att vanlig hundmat inte har tillräckligt med näringsämnen så jag tycker att det här ger en bra boost.

L Lennart
Verifierat Köp

Min hund vägrar svälja piller och tabletter så det här var ju toppen!

L Linda
Verifierat Köp

Min yorkie hade väldigt tovig och glanslös päls men efter att jag började ge honom multivitaminer ser han mycket fräschare ut.

J Johanna
Verifierat Köp

Min hund är 10 år gammal men är fortfarande frisk och kry. Vitaminerna har nog hjälpt på traven.

P Peter
Verifierat Köp

Jag tar själv alltid vitaminer på morgonen och sedan jag hittade dessa tuggtillskott får även mina hundar sina dagliga vitaminer innan frukost.

N Nina
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter