Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Krillolja för hund och katt

60 Softgels | Mjuka gelatinkapslar med omega-3 Animigo

Att klappa, gosa och att skämma bort hör till då man är hund- eller kattägare, men det finns vissa saker som dina pälsklingar inte kan få i sig med vanlig mat och annat. En ordentlig dos av omega-3 är ett exempel. Krillolja är ett näringsrikt tillskott från havet, och det kan bidra till förbättrad hälsa hos din hund eller katt, samt glansigare päls och friskare hud.

  • För en glansig och fin päls
  • Bra för hälsa och välmående
  • Krill som är naturligt rik på fettsyror
  • Full av omega-3
  • Innehåller DHA och EPA
  • Lätthanterliga gelatinkapslar
  • GMP
319
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Bättre päls med rätt näring

Har du någonsin undrat hur det kommer sig att du borstar och borstar ditt husdjurs päls, men ändå så ser han eller hon aldrig riktigt välvårdad ut? Det är mest troligt så att du är jätteduktig på att ta hand om husdjurets päls på utsidan, men inte lika bra på att vårda den från insidan. Kanske behöver din hund eller katt mer näring? En av de bästa näringsämnena du kan ge ditt husdjur är nyttiga fettsyror, då de hjälper till att ge pälsen den där grundnäringen den behöver för att se riktigt bra ut.

Varför ska man välja Animigos Krillolja för hund och katt?

Veterinärbesök kan bli otroligt dyra, och alla ansvarsfulla djurägare vill ge sina älsklingar det absolut bästa i livet, och då gäller det att vårda och förebygga med rätt kost. Krillolja, som namnet föreslår, är en naturlig och hälsosam olja som är rik på omega-3, och som kommer från krill helt enkelt. Tack vare att de här små havsdjuren är så rika på omega-3 och andra fettsyror så kan de ha stor inverkan på ditt husdjurs hälsa, både genom att ge pälsen mer glans och bidra till en friskare hud, men också för att hjälpa hela kroppen så att de kan få vara lyckliga och friska under hela sina liv.

Fördelar med Krillolja

Hjärna
Hjärna

En av de mest framstående komponenterna i den omega-3 som finns i krillolja är dokosahexaensyra (DHA). Just DHA har många hälsofördelar för ditt husdjur, och har bland annat länkats till ökad hjärnfunktion.

Hjärta
Hjärta

Förutom DHA så innehåller krillolja även eikosapentaensyra (EPA), vilket är det som skapar det omega-3 som krilloljan innehåller. Båda dessa är länkade till bibehållandet av ett normalt och hälsosamt blodtryck.

Hud & Päls
Hud & Päls

Den omega-3 som återfinns i krillolja är känt som en bra sorts fett. Dessa fördelaktiga fetter och oljor används i kroppen för syntes av hormoner och proteiner, vilket innebär att de kan bidra till en hälsosam hud och en glänsande päls.

Instruktioner

Gelatinkapslar är ett utmärkt sätt att tillgodose din hund eller katts näringsbehov. De är små nog för att sväljas utan problem, och lätta att gömma i exempelvis en portion mat eller en bit skinka. Tack vare detta så kan de vara den perfekta lösningen för husdjuret som har en förmåga att spotta ut piller, så att de också kan få alla sina näringsbehov tillgodosedda.

Små hundar och katter
(upp till 10 kg)
1 gelatinkapsel dagligen
Mellanstora hundar
(10kg-20kg)
2 gelatinkapslar dagligen
Stora hundar
(20kg-40kg)
3 gelatinkapslar dagligen

Ingredienser

Äkta krillolja, gelatinkapsel (gelatin, sorbitol, glycerol, vatten, vaniljsmak)

Läs mer
Krillolja för hund och katt 60 Softgels | Mjuka gelatinkapslar med omega-3

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(8)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

86.67% baserat på 12 Recensioner

Verifierat Köp

Inte rätt antal kapslar som givet, annars ok

L Larg
Verifierat Köp

Nöjd då de är mycket lättare att ge min katt!

T Tim
Verifierat Köp

Min hund har fått mycket glansigare päls och verkar allmänt piggare!

T Tim
Verifierat Köp

Min katt verkade lite hängig så jag började ge henne krillolja. jag tycker att hon har fått mer energi och ser friskare ut

M Marcus K.
Verifierat Köp

Det här gör underverk för min rottweilers hud och päls. Jag blandar bara ner kapslarna i hans mat, så de är lätta att ge.

O Olinda
Verifierat Köp

Det var intressant att läsa om krilloljans fördelar för våra husdjur, jag hoppas att det ska fungera lika bra som förväntat!

A Anders
Verifierat Köp

Min katt tappar mindre päls och kliar sig inte lika mycket som förr. Jag tycker att det har fungerat riktigt bra!

M Monika
Verifierat Köp

De små kapslarna är lätt att ge till katten och hennes päls har blivit mjuk och len.

I Inga
Verifierat Köp

Jag köpte kapslarna för att ge min hund lite extra näring nu när han börjar bli gammal. De är lätta att ge åt hunden och pälsen har dessutom blivit mindre tovig.

C Claes
Verifierat Köp

Femstjärnig produkt!

N Nils
Verifierat Köp

Min katt får kala fläckar i pälsen ibland och då brukar jag ge det här som en extra boost. Hon brukar spotta ut piller, men de här går bra att ge eftersom de är små och mjuka.

R Ritva
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter