Kelp Alg för hund & katt

500 mg 60 Kapslar | Hud och pälskapslar för hund och katt

Översikt

En av den rikaste vitamin- och mineralkällan som finns är just brunalgen Kelp, och den kan ha enormt inflytande på ditt husdjurs hälsa. Kelp är ett utmärkt sätt att stärka hunden eller kattens hud, ge dem de näringsämnen de behöver för en fin och glansig päls samt är överlag väldigt fördelaktigt för din fyrbenta väns hälsa och välmående.

  • För frisk hud och glansig päls
  • Bidrar till hälsa och välmående
  • Hela 500 mg per kapsel
  • Full av jod, vitaminer och mineraler
  • För katter och hundar i alla storlekar
  • Kapslarna kan sväljas eller blandas med mat
  • Alla storlekar och raser
  • Strö kapslar
  • Glutenfri
  • GMP

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig.

Näring för hunden och kattens hud och päls

För att hunden och katten ska se riktigt bra ut på utsidan så räcker det inte med borstning och bad, utan det krävs att man även vårdar insidan. Näring är nyckeln till mjuk hud och glänsande päls, så när man tar hand om det som händer inuti kroppen så syns det också på utsidan. Det finns många vitaminer och mineraler som man kan tillsätta i sitt husdjurs kost, som bidrar till en bättre hälsa samtidigt som de gör att huden blir lenare och pälsen blankare. Naturliga tillskott är ett utmärkt val när man vill ha något som kompletterar hunden eller kattens vanliga kost.

Vad är Kelp?

Kelp har massor av hälsofördelar, både för människor och djur. Det är en sorts brunalg som växer i grunda delar av havet, och som har funnits i miljontals år. Det som gör Kelp så speciellt ur en hälsosynpunkt är alla de näringsämnen det innehåller. En av de mest kända mineralerna som hittas i Kelp är Jod, och det är även en rik och naturlig källa för en mängd vitaminer så som A-vitamin, B1, B2, C och D-vitamin, samt kalcium, koppar, magnesium, kalium och zink.

Fördelar med Kelp Alg för hund och katt

Instruktioner

Dessa små kapslar kan sväljas hela, men det går även bra att öppna kapseln och hälla ut innehållet över hunden eller kattens mat, om denne är lite kräsen. Detta gör att tillskottet passar alla husdjur, oavsett personligheter och oavsett hur lätt eller svårt det normalt sätt är att ge dem kosttillskott.

Ingredienser

Kelp-pulver, Förtjockningsmedel: mikrokristallin cellulosa, kelp-extrakt 4:1, klumpförebyggande medel: magnesiumstearat, HPMC gelatinkapsel.

Kelp Alg för hund & katt 500 mg 60 Kapslar | Hud och pälskapslar för hund och katt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(8)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

87.27% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Våran hund börjar bli lite till åren, och det syns rätt seriöst på hennes päls…! Inte alls lika fin och blank som den brukade vara. Skaffade den här produkten och fick mig en trevlig överraskning! Såg skillnad i pälsen på bara ett par veckor. Tessan (våran schäfertik) verkar ha fått mer energi också, vilket har kommit väl till pass nu i sommar.

J Josef
Verifierat Köp

Började ge de här förra veckan och är nöjd med resultaten så här långt! Våra hundar är sjukt kräsna och hatar piller och sånt, men vi blandar i det här i maten och de verkar inte märka något!

E Emma
Verifierat Köp

Funkar ungefär lika som det jag brukade köpa på djuraffären här i stan, men mycket billigare! Klagar verkligen inte.

M Mattias
Verifierat Köp

Min spanielkille älskar de här! Han har alltid varit rätt ointresserad av sin mat, men vi blandar ut det som finns inne i kapslarna med maten, och han verkar tycka att det blir godare så.

M Maya K.
Verifierat Köp

Näe jag är väl nöjd! Funkar som utlovat och inte dyrt, så det är perfekt tycker jag.

Åsa
Verifierat Köp

Jag brukar ge det här som vitamintillskott till min hund. Jag blandar bara ner det i maten

V Victor
Verifierat Köp

Utmärkt produkt. Jag märker redan skillnad

H Hasse
Verifierat Köp

Lätt att blanda ner i hundmaten och vår tax har fått mycket finare päls.

A Anina
Verifierat Köp

Jag föredrar vegetariska produkter och blev väldigt glad då jag hittade ett vegetariskt tillskott även för min hund

I Ida
Verifierat Köp

Det här var billigare än i djuraffären och fungerar bra hittills

M Max

Du kanske även gillar