• Kvalitetsförsäkrad

  100% Pengarna-Tillbaka-Garanti

 • Fri frakt på beställningar över

  499kr

 • Låga Priser

  Hitta billigare och få tillbaka mellanskillnaden

Hydrolyserat Kollagen för hund

300g Pulver | Kosttillskott för hund med stela leder
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Är du på jakt efter ett naturligt alternativ för vård av hundens ben och leder? Hydrolyserat Kollagen för hund från Animigo är ett högkvalitativt pulvertillskott, utformat för att bidra till ett hälsosammare liv för din hund. Produkten innehåller 4 nyckelingredienser för att stärka och bygga upp ben, brosk och leder. Hydrolyserat kollagen kan vara det perfekta valet för dig som vill se till att din hund ska få fortsätta springa och leka smärtfritt i många långa år!

 • Pulvertillskott för leder
 • Hydrolyserat kollagen från havskälla
 • Med glukosamin och hyaluronsyra
 • C-vitamin som boostar kroppens eget kollagen
 • Pulvret kan enkelt strös över maten
 • För hundar i alla åldrar och storlekar
 • Alla storlekar och raser
 • GMP
 • Cruelty-Free

Att ta hand om hundens leder

Har det blivit svårt för din hund att gå omkring, ta sig upp för trappor eller leka med sina busiga hundkompisar? Det kan eventuellt bero på problem med lederna. Det är väldigt vanligt för äldre hundar att få just ledproblem, men det kan även uppkomma hos yngre individer. Konstant slitning på lederna kan vara en orsak, eller genetiska faktorer som har att göra med hundens ras och bakgrund. Av den anledningen så är det viktigt att börja ta hand om lederna när hunden är ung, och att fortsätta även när den är äldre för bästa resultat.

Vad är Hydrolyserat Kollagen?

Hydrolyserat kollagen är ett nyckelprotein som är uppbyggt av aminosyror. Kollagen utgör omkring 70-90% av hundens muskler, senor och ledband. Detta innebär att i och med att de naturliga nivåerna av kollagen minskar med slitning och ålder, så kan det medföra smärtsamma ledproblem. Med detta i åtanke så är det mycket viktigt för hundens hälsa att kollagenet hålls på en bra och stabil nivå. Hydrolyserat kollagen är en överlägsen proteinform i och med att den molekylärt väger väldigt lite. Detta innebär att det är lätt för kroppen att ta upp det, något som kan ha stora fördelar när det kommer till vård av leder, speciellt i kombination med andra viktiga ingredienser.

Tillskottets nyckelingredienser

Glucosamine

Glukosamin
Glukosamin återfinns naturligt i brosket, och spelar en stor roll när det kommer till omvårdnad av leder. När hundar åldras så minskar de naturliga nivåerna av glukosamin, och det är viktigt att återställa detta med hjälp av kosttillskott.

Vitamin C

C-vitamin
C-vitamin är en riktigt kraftkälla när det kommer till din hunds hälsa. Vitaminen är känd för att förbättra kroppens egna tillverkning av kollagen, vilket i sin tur hjälper ben, brosk och leder att fungera som de ska. C-vitamin är även bra för tänder och hud, samt bra för att motverka trötthet och psykisk ohälsa.

Hyaluronic Acid

Hyaluronsyra
Precis som glukosamin så finns hyaluronsyra naturligt i hundens ben och brosk. Detta är otroligt viktigt för lederna, då det fungerar som en smörjande salva, så att både leder och ben kan röra sig smärtfritt. Smärta kan uppkomma när de naturliga nivåerna av hyaluronsyra minskar.

Instruktioner

En av målen vi har här hos Animigo är att bistå ansvarsfulla hundägare med kvalitetsprodukter gjorda med naturliga ingredienser. Vi vill göra det så enkelt som möjligt att ta hand om sitt husdjur på rätt sätt. Med detta i åtanke så har vi tagit fram ett hydrolyserat kollagen i pulverform, som enkelt kan hällas över hundens vanliga matportion!

Små hundar
(Upp till 10 kg)
Vanlig dos: 5 g dagligen
Förebyggande: 2.5 g dagligen
Mellanstora hundar
(10kg-25kg)
Vanlig dos: 10 g dagligen
Förebyggande: 5 g dagligen
Stora hundar
(25kg+)
Vanlig dos: 20 g dagligen
Förebyggande: 10 g dagligen

Ingredienser

Hydrolyserat kollagen, glukosamin, C-vitamin och hyaluronsyra.

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(9)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 4.5

93.33% baserat på 12 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Har inte hunnit prova produkten ännu och det tar såklart tid att se resultat.

  HC trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • En bra produkt för äldre hundar. Stort plus för att det innehåller naturliga ingredienser.

  A small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Jag har tar själv kollagentillskott för mina leder så tänkte prova om det fungerar lika bra för hundarna.

  L small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Min hund mår mycket bättre sedan jag började ge honom kollagen och han har dessutom fått mjukare och glansigare päls.

  A small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Bra produkt för att förebygga ledproblem. Jag vill undvika att ge min hund starka mediciner så jag hoppas på att tillskottet ska ha en förebyggande effekt.

  M small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Bra produkt och utmärkt service.

  B small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Min hund har blivit piggare och fått mer energi sedan jag började ge tillskottet. Det är dessutom lätt att blanda ner i maten.

  J small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Prisvärd produkt som är enkelt att strö över maten. Min hund brukar vägra ta kosttillskott, men detta äter han snällt.

  P small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Min gamla 10-åring har blivit bättre i sina leder sedan vi började med denna produkt. Vi är inne på andra burken nu och förbättringen har hållit i sig.

  NL trust pilot star logo next to trust pilot branding logo