Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Höft- & Ledkomplex

120 Tabletter | Ledhälsa för hundar & katter Animigo

Det är jobbigt att se sin pälskling bli stel och kämpa med rörligheten när den blir äldre. Animigos höft- & ledkomplex är ett högkvalitativt kosttillskott i tablettform som är framtaget för att ta hand om ditt husdjurs leder och rörlighet. Med bara de bästa naturliga ingredienserna , bland annat glykosamin, kondroitin och gurkmeja, är det idealiskt för såväl unga som seniora katter och hundar för att hålla dem aktiva och låta dem njuta av livet fullt ut. Tabletterna har en kraftfull styrka på 1078 mg per tablett och kommer med en utsökt kycklingsmak. Så prova dem idag för att ge din pälskling den naturliga rörlighetsboost som den förtjänar!

  • Ledhälsa & rörlighet
  • Hjälper till att hålla ditt husdjur aktivt
  • Potent styrka på 1078 mg per tablett
  • Med Glykosamin & Kondroitin
  • 120 tabletter med kycklingsmak
  • För hundar och katter av alla åldrar & storlekar
  • Glutenfri
  • GMP
  • Cruelty-Free
229
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Vad är Animigo Höft- & ledkomplex?

Undrar du varför ditt husdjur har fått svårt att springa runt, ta sig upp för trappor eller hoppa upp i soffan? Det kan vara på grund av hög ålder, men sannolikt är det på grund av stelhet och smärta i lederna. När våra husdjur blir äldre sker en oundviklig försämring av lederna men det kan också hända även hos unga djur på toppen av sitt liv. Animigos Höft- & ledkomplex är ett naturligt kosttillskott som strävar efter att proaktivt ta hand om ditt husdjurs leder genom hela dess liv för att bevara dem när det blir äldre.

Nyckelingredienser & fördelar

Det sker naturligt en försämring i lederna hos hundar när de blir äldre. Det betyder dock inte att det inte går att göra de seniora åren enklare och bekvämare för din hund. Varje naturlig tablett med Höft- & ledkomplex har en kraftfull styrka på 1078 mg av de allra bästa naturliga ingredienserna såsom glykosamin, kondroitin och gurkmeja.

Glykosamin används för att bevara ett hälsosamt brosk medans kondroitin bidrar till en mer bekväm rörlighet och gurkmeja är ett utmärkt tillskott för att skydda din pälsklings höfter och leder från slitage och skador. Att inkludera detta naturliga kosttillskott till ditt husdjurs dagliga kost kan vara fördelaktigt för att hjälpa ditt djur att röra sig friare och gör aktiviteter som promenader eller att gå upp för trappor bekvämare och kan hjälpa till att kontrollera obehag vid rörelse.

Anvisningar

Små katter och hundar
(upp till 15 kg)
1 tablett om dagen
Mellanstora hundar
(15kg-30kg)
2 tabletter om dagen
Stora hundar
(30kg-40kg)
3 tabletter om dagen
Jättehundar
(40kg+)
4 tabletter om dagen

Kosttillskott och pulver kan vara utmärkta för att förse ditt husdjur med viktiga näringsämnen, men de är inte alltid det lättaste att få sitt djur att äta dem. Därför kommer dessa tabletter med en utsökt kycklingsmak så att du enkelt kan ge dem även till den kräsnaste av pälsklingar. Tack vare sina naturliga ingredienser är detta kosttillskott tryggt, säkert och lämpligt för husdjur av alla åldrar och storlekar. Titta på tabellen på förpackningens baksida och jämför din hunds vikt med den rekommenderade dagsdoseringen för att ta reda på hur många tabletter din hund ska ha. Räkna med upp till 4-6 veckors användning för att din pälskling ska få ut det mesta möjliga ur tabletterna.

Ingredienser

Gurkmejaextrakt (CurcumaLonga), MSM, Glykosamin 2KCL, Kondroitin, Kanelextrakt, Svartpeppar, Hyaluronsyra, Magnesiumstearat, Kiseldioxid, Mikrokristallin Cellulosa (MCC), Dikalciumfosfat, Kalciumkarbonat

Läs mer
Höft- & Ledkomplex 120 Tabletter | Ledhälsa för hundar & katter

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.64% baserat på 11 Recensioner

Verifierat Köp

Valde de här eftersom att de är tuggbara, och är nöjd med köpet!

J Josefin
Verifierat Köp

Min hund har börjat få problem lederna men jag vill prova med naturliga tillskott innan jag ger henne medicin.

E Emelie
Verifierat Köp

Bra och prisvärd produkt!

E Emil
Verifierat Köp

Dess har verkligen gjort skillnad! Nu orkar min hund med långa promenader igen.

J Jonathan
Verifierat Köp

Min hund älskar dem!

A A. Johansson
Verifierat Köp

Min lilla pudel har mycket mer energi sedan jag började ge henne detta. Vi är riktigt nöjda.

E Edna
Verifierat Köp

Jag har gett dessa till min 13-åriga hund i ett år och han är mycket piggare nu. De är dessutom mycket lättare att ge än piller.

M Malin S.
Verifierat Köp

bra produkt.

L Lasse
Verifierat Köp

Min corgi var lite halt på bakbenet ibland men sen vi började med dom här har hon inte blivit halt en enda gång

E Ebba
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter