Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Heart Health

120 Tabletter | Tillskott för hjärtat för hund och katt

Vill du ta hand om din hunds kardiovaskulära hälsa? Animigos Hjärthälsa är ett tillskott framställt med hälsosam hjärtfunktion i åtanke. Med naturliga ingredienser som L-karnitin, Taurin, Co-Q10 och E-vitamin är det ett utmärkt tillskott för att stöda ditt husdjurs välmående med lättsvalda kapslar som är snabba och bekväma för dagligt bruk.

  • Tillskott för ditt husdjurs hjärthälsa
  • Gjord på naturliga ingredienser
  • Med Aminosyror, L-karnitin & Taurin
  • Skyddande Co-Q10 & E-vitamin
  • Perfekt för äldre katter & hundar
  • Ge kapslarna hela eller blanda i mat
239
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Mer

Husdjurets hjärthälsa

Hjärtat spelar en viktig roll för husdjurets allmäna hälsa och välbefinnande. Det pumpar runt blod i kroppen, som levererar syre och näringsämnen till cellerna för deras funktion. Om ditt husdjur har dålig hjärthälsa, så kommer det alltså sannolikt även att ha en dålig allmän hälsa.

Hjärtproblem kan upptäckas genom att kolla ifall djuret har svårt att andas, svullen mage eller om en veterinär lägger märke till blåsljud eller avvikelser i hjärtat. För att ta hand om ditt husdjurs hjärta så är det viktigt att de får regelbunden motion och rätt näring. Vitaminer och mineraler, så väl som fiskoljor och aminosyror är oerhört bra för hjärthälsan. Genom att försäkra dig om att ditt husdjur får rikligt av dessa näringsämnen så kan du hjälpa att hålla hjärtat och den kardiovaskulära funktionen i toppform.

Nyckelingredienser i tillskott för Hjärthälsa

L-Karnitin
L-Karnitin

L-Karnitin är en aminosyra som produceras naturligt i ditt husdjurs kropp. Det har en betydelsefull roll i ett antal kroppsliga funktioner och är viktigt för ditt husdjur, eftersom studier visar att det kan öka syreomsättningen, vilket har en väsentlig inverkan på djurets hjärtfunktion.

Taurin
Taurin

Taurin är en aminosyra som fungerar som en byggsten i kroppens proteinstruktur, vilket gör den till en viktig komponent inom hjärtats egna uppbyggnads- och reparationsprocess. Den har även studerats särskilt för dess skyddande egenskaper för hjärtat.

Koenzym Q10
Koenzym Q10

Koenzym Q10 produceras också i kroppen. Höga halter av Co-Q10 har länkats till högre nivåer av det “goda” kolesterolet, vilket i sin tur är bra för hjärtats hälsa. Det spelar även en viktig roll i att hjälpa ditt husdjurs kropp att skapa energi för att stimulera muskler, såsom hjärtat.

Instruktioner

Det kan vara lätt att ge tillskott till en del husdjur, men till andra kan det vara en mardröm. Lite kräsnare pälsklingar tenderar att vägra svälja tabletter eller att spotta ut dem. För att passa dem alla så kommer Animigos tillskott för Hjärthälsa i praktisk kapselform. De kan ges hela eller öppnas och blandas i maten. Detta gör dem lättanvända för alla sorters husdjur och gör det problemfritt att ge kosttillskott.

Små Hundar & Katter
(Upp till 10kg)
1 Kapsel om Dagen
Mellanstora Hundar
(10kg-20kg)
2 Kapsel om Dagen
Stora Hundar
(25kg+)
3 Kapsel om Dagen

Ingredienser:

Bulkmedel (rismjöl), l-karnitin tartrat, taurin, kapselskal (gelatin), magnesiumoxid, klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, kiseldioxid), koenzym Q10, E-vitamin (Dl-alfa tokoferol).

Läs mer
Heart Health 120 Tabletter | Tillskott för hjärtat för hund och katt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

82.86% baserat på 13 Recensioner

Verifierat Köp

Kan inte bedöma resultatet, för kort tid

A Anita K
Verifierat Köp

My dog thinks they are treats so it's pretty easy to give them to him..

A Amina M
Verifierat Köp

Vet inte har inte använt den jättelänge,så jag har ej sett resultat ännu

A Ann-Charlotte W
Verifierat Köp

Min hund hade lite besvär men har har mått bra sedan jag började ge honom dessa.

E Eileen
Verifierat Köp

Lätt att använda och bra ingredienser

T Thomas
Verifierat Köp

Det verkar fungera bra

M Melle
Verifierat Köp

Min Marley är redan 10 år gammal, så jag tycker att han förtjänar lite extra tillskott för att hålla igång. Jag är väldigt nöjd med Animigos produkter som är naturliga och djurvänliga.

M Miriam
Verifierat Köp

Min dobermann hade lite problem med hjärtat så jag ger honom detta tillskott och mer motion. Han ser friskare och piggare ut tycker jag!

C Cecilia
Verifierat Köp

Lätt att blanda ner i maten, till och med min tax som annars är så kräsen äter upp

G Gunilla
Verifierat Köp

Min staffe hade dålig kondition och svårt att andas så en kompis rekommenderade detta. Jag börja se skillnad nu efter 2 månaders användning.

P Pamela
Verifierat Köp

Fungerar bra

O Olga
Verifierat Köp

Jag beställde 3 burkar så fick kostnadsfri frakt och det räcker i flera månader. Bra kosttillskott till vettigt pris!

A Arne
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter