Hallonblad för hund och katt

Kosttillskott för dräktighet och födsel

Översikt

Animigos Hallonblad för hund och katt är ett naturligt sätt att hjälpa ditt husdjur att ta sig igenom dräktigheten och själva födseln. Tillskotten är fulla av de mest fördelaktiga vitaminer och mineraler, och kapslarna kan ge hunden hälsosam näring både under och efter dräktigheten, samtidigt som de hjälper till med eventuell stress.

  • Hjälper djur vid förlossning
  • Bra för skendräktighet
  • 430 mg i varje kapsel
  • Fullt av vitaminer och mineraler
  • För katter och hundar i alla storlekar
  • Ge hela eller blanda med mat
  • Alla storlekar och raser
  • Strö kapslar
  • Glutenfri
  • GMP

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig.

Att vårda sitt husdjur under dräktigheten

När en person eller husdjur är gravid, eller dräktig som det heter hos djur, så behöver kroppen mer näring. Växande små valpar eller kattungar kräver mycket näring, så det är viktigt att dräktiga djur inte bara får rätt mängd mat, utan även ett varierat utbud av näringstillskott för deras tillfälligt förändrade behov. Vitaminer och mineraler är viktiga för blivande och nybliven mamma, samt för valpar och kattungar, och om de inte kan få tillräckligt med detta via sin vanliga kost så kan ett naturligt tillskott vara ett bra alternativ. Här följer några exempel på hur vitaminer och mineraler kan hjälpa ditt husdjur under och efter dräktigheten: det kan förstärka deras immunförsvar, skydda cellerna mot oxidativ stress, hjälpa mot trötthet och utmattning, reglera hormonerna, bidra till celldelning samt assistera vid bildandet av ben, brosk, hud, tänder och tandkött.

Fördelar med Hallonblad för hund och katt

Stöd
Stöd

En av de mest populära användningsområdena för hallonblad är som ett naturligt sätt att stödja och stärka ett husdjur vid födsel. Det sägs bland annat att det ska kunna bidra till att stärka livmoderns väggar, underlätta själva födseln samt motverka problem som annars kan tänkas uppkomma. Detta kosttillskott kan vara användbart för svår dräktighet såväl som för de husdjur som ska bli mammor för första gången.

Berikande
Berikande

Hallonblad är rika på en mängd vitaminer och mineraler. Dessa inkluderar vitaminerna A, B, C, D, E, G och H-vitamin, samt mangan, fosfor och järn. Alla de här kan vara mycket fördelaktiga för hälsa och välbefinnande hos både mamma och bebis efter födsel.

Skydd
Skydd

Ett annat vanligt användningsområde för Hallonblad är för att motverka falsk dräktighet, det vill säga skendräktighet, som får hundar och katter att börja producera mjölk trots att där inte finns några valpar eller kattungar..

Instruktioner

För att göra allt så enkelt som möjligt för ditt dräktiga husdjur så kan dessa kapslar antingen ätas hela, eller öppnas och blandas med maten. Det här gör det enkelt att få i pälsklingen de aktiva aktiva ingredienserna i kapslarna, som är till för att ge ditt husdjur det allra bästa. De är till för att användas under dräktigheten, och man kan ge 1 kapsel dagligen per 10 kg kroppsvikt. Tillskottet ges från dräktighetens tredje vecka och till och med det att en vecka har passerat efter själva födseln. För att motverka skendräktighet så ger man 2 kapslar per dag per 10 kg kroppsvikt, från och med det att säsongen börjar och i 12 veckor framöver.

Ingredienser

Hallonbladspulver, gelatinkapsel.

Hallonblad för hund och katt Kosttillskott för dräktighet och födsel

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(8)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

80.00% baserat på 12 Recensioner

Verifierat Köp

Vet ej hur bra den är, då jag inte har testat den ännu. Men har fått goda ord från andra som har använt detta.

B Bonny M
Verifierat Köp

Fungerade kanon.

E Erik M
Verifierat Köp

Mina hundar har haft valpar förut och vi har då haft lite problem, men den här gången så gick det mycket bättre och jag tror att dessa kan ha något att göra med saken!

C Cilla
Verifierat Köp

Valde de här eftersom att de går att öppna och blanda i maten, och det är typ det enda sättet som man kan få i min hund några tillskott.

J Jimmy
Verifierat Köp

Jag gav det här till min hund är hon var dräktig. Jag kan inte säga om det hjälpte för det var första gången hon fick valpar, men allt gick bra och nu är hon mamma till 6 friska valpar!

P Petra
Verifierat Köp

Jag gav det här till min hund är hon var dräktig. Jag kan inte säga om det hjälpte för det var första gången hon fick valpar, men allt gick bra och nu är hon mamma till 6 friska valpar!

P Petra
Verifierat Köp

Jag gav detta till min tik då hon vart skendräktig och det verkade faktiskt hjälpa. Jag blandade ner det i maten i ett par veckor och sedan verkade hon mindre rastlös.

L Linn
Verifierat Köp

Bra kvalitet och lätt att använda

S Stefanos
Verifierat Köp

Jag gav detta till min katt då hon var dräktig. Jag ville ge henne lite extra vitaminer i form av kosttillskott och hittade detta som är avsett specifikt för dräktiga husdjur. Perfekt!

K Kristin
Verifierat Köp

Bra med en naturlig produkt som stöttar hunden när hon behöver det som mest. Nu väntar vi bara på valparna

S Solveigh
Verifierat Köp

Bra o prisvärt

M Marcel
Verifierat Köp

Allt har gått bra än så länge!

C Claes

Du kanske även gillar