Gratis frakt vid köp över 599 kr

Flexikoppel för Hund

Enhet | 5 Metre Extendable Dog Lead
WeightWorld

Översikt

Älskar din hund att ströva fritt på långa promenader? Animigos Flexikoppel är perfekt om din hund ibland strövar lite för långt bort från dig. Med en flexibel lina på 5 meter och ett 360 graders, ergonomiskt non-slip handtag för trasselfria rörelser och ett stadigt grepp. Det låter din hund springa fritt hela tiden utan att komma för långt bort från dig. Vi har kombinerat några av de mest användbara funktionerna i detta problemfria högkvalitetskoppel som kommer med ett förvaringsfack för påsar som bonus! Prova flexikopplet idag!

 • 5 meter långt koppel för fri rörelse
 • Ergonomiskt, non-slip handtag för ett stadigt grepp
 • Tuggsäkert material
 • Friläge för enklare rörelse fram och tillbaka
 • Snabb att låsa och låsa upp för säkerhet
 • Med förvaringsfack för påsar
 • CE-Märkt
 • Alla storlekar och raser
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Hur kan Animigos Flexikoppel hjälpa mig?

Vi vet alla att hundar kan vara i sin egen värld på långa promenader. Du kanske är en av alla de hundägare som inte tycker om att begränsa din hunds rörelsefrihet med ett kort koppel, särskilt inte om din hund blir exalterad och gillar att utforska. Flexikopplet underlättar alla koppelbekymmer du kan tänkas ha och låter din hund ströva fritt utan att komma för långt bort från dig.

Varför ska jag välja Animigos Flexikoppel?

Det finns många olika flexikoppel på marknaden och de varierar stort när det kommer till funktioner. En del har bara de allra nödvändigaste och andra kommer med tjusiga bjällror och visselpipor för att vara extra lockande. Men i detta flexikoppel har vi kombinerat några av de mest användbara funktionerna för ett problemfritt högkvalitetskoppel som kommer med ett förvaringsfack fö påsar som bonus!

Med en flexibel lina på 5 meter och 360-graders, ergonomiskt, non-slip handtag för trasselfria rörelser och ett stadigt grepp. Det låter din hund ströva fritt utan att du behöver oroa dig för att det rycker hårt i nacken om den springer för långt. Kopplet kommer i ett slitstarkt och tuggsäkert hållbart material så att du kan känna dig trygg med att Flexikopplet håller oavsett väderlek eller om din hund bara inte kan låta bli att tugga lite på kopplet ibland!

Användaranvisningar

 1. Låsknapparna låter dig låsa, förlänga och dra tillbaka linan säkert och smidigt. Om kopplet trasslar sig så trassla upp det omedelbart för att undvika olyckor.
 2. Tryck in låsknappen för att justera längden på linan till en lämplig längd.
 3. Tryck fram låsknappen för att låsa linan och förhindra att din hund springer för långt. Var försiktig med låsknappen när hunden inte är kopplad, linan dras in hastigt om det inte finns något motstånd
 4. Återställ linan till friläge för att låta hunden röra sig enkelt fram och tillbaka. Kalla inte tillbaka hunden genom att hastigt låsa linan, särskilt inte om det jagar något eller springer snabbt.
 5. Kopplet ska enbart användas till hundar som faller inom den specifika viktgränsen (lämplig för hundar upp till 50 kg)

Oftast köpt tillsammans

Tear Stain Remover Medel
Tear Stain Remover Medel

250 ml Vätska | För missfärgningar i päls hos hund och katt

159Kr 199Kr

+
Öronrengöring för hund & katt
Öronrengöring för hund & katt

250 ml Vätska | Mild hygienisk öronrens

199Kr

1 Produkt(er)

159Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Du kanske även gillar