Flexikoppel för Hund

5 meter | Med 360 graders, ergonomiskt non-slip handtag

199Kr

Fri frakt när du handlar för över 599 kr.

Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • 5 meter långt koppel för fri rörelse för hundar upp till 40kg
 • Ergonomiskt, non-slip handtag för ett stadigt grepp
 • Tuggsäkert material
 • Friläge för enklare rörelse fram och tillbaka
 • Snabb att låsa och låsa upp för säkerhet
 • Med praktisk förvaring av hundväskor
 • Hopfällbar vattenskål ingår
 • 100% Nöjdhetsgaranti
 • CE-CERTIFIERAD
 • Alla storlekar och raser

Hur kan Animigos Flexikoppel hjälpa mig?

Vi vet alla att hundar kan vara i sin egen värld på långa promenader. Du kanske är en av alla de hundägare som inte tycker om att begränsa din hunds rörelsefrihet med ett kort koppel, särskilt inte om din hund blir exalterad och gillar att utforska. Flexikopplet underlättar alla koppelbekymmer du kan tänkas ha och låter din hund ströva fritt utan att komma för långt bort från dig.

Varför ska jag välja Animigos Flexikoppel?

Det finns många olika flexikoppel på marknaden och de varierar stort när det kommer till funktioner. En del har bara de allra nödvändigaste och andra kommer med tjusiga bjällror och visselpipor för att vara extra lockande. Men i detta flexikoppel har vi kombinerat några av de mest användbara funktionerna i detta problemfria högkvalitets koppel som kommer med ett förvaringsfack och en hoppfällbar vattenskål som bonus!

Med en flexibel lina på 5 meter och 360-graders, ergonomiska, non-slip handtag för trasselfria rörelser och ett stadigt grepp. Det låter din hund ströva fritt utan att du behöver oroa dig för att det rycker hårt i nacken om den springer för långt. Kopplet kommer i ett slitstarkt och tuggsäkert hållbart material så att du kan känna dig trygg med att Flexikopplet håller oavsett väderlek eller om din hund bara inte kan låta bli att tugga lite på kopplet ibland!

Användaranvisningar

 1. Låsknapparna låter dig låsa, förlänga och dra tillbaka linan säkert och smidigt. Om kopplet trasslar sig så trassla upp det omedelbart för att undvika olyckor.
 2. Tryck in låsknappen för att justera längden på linan till en lämplig längd.
 3. Tryck fram låsknappen för att låsa linan och förhindra att din hund springer för långt. Var försiktig med låsknappen när hunden inte är kopplad, linan dras in hastigt om det inte finns något motstånd
 4. Återställ linan till friläge för att låta hunden röra sig enkelt fram och tillbaka. Kalla inte tillbaka hunden genom att hastigt låsa linan, särskilt inte om det jagar något eller springer snabbt.
 5. Kopplet ska enbart användas till hundar som faller inom den specifika viktgränsen (lämplig för hundar upp till 40 kg)

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(14)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

90.00% baserat på 17 Recensioner

Verifierat Köp

Great dog leash, comes with a poo bag holder and collapsible bowl. Unfortunately my cockapoo puppy still managed to chew a cut in the leash.

P Peter C
Verifierat Köp

Very good price and great quality product. The plastic casing is strong and easy to use.

C Carl
Verifierat Köp

Does exactly what it says on the tin! Very good product and i would recommend to any dog owner.

J JACK
Verifierat Köp

This the first time i have bought from animigo but i'm so glad i found them. They have so many great products. This dog leach is great. Very strong material, neutral colour and the delivery was prompt, on time and the packaging was good.

M Maisie
Verifierat Köp

5/5 from me.

V Vicki
Verifierat Köp

Ce que j'apprécie le plus avec cette laisse, c'est sa robustesse et sa maniabilité.

C Christine
Verifierat Köp

Très bon produit. Dès que je l'ai déballé, j'ai tout de suite remarqué la bonne qualité de fabrication. J'ai hâte d'en faire profiter mon labrador.

M Manuela
Verifierat Köp

Laisse qui semble solide et assez facile à utiliser.

G Gilberte
Verifierat Köp

Excellent choix pour ceux qui comme moi, sortent leur chien matin et soir. Pour avoir utilisé plusieurs laisses, c'est celle qui a duré le plus longtemps.. Jusqu'à aujourd'hui, zéro problème à signaler.

D Danièle
Verifierat Köp

Dommage qu'il manque le choix de coloris.

Y Yolande

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar