Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Eye Support

Ögonhälsa för hund och katt

Animigos tillskott Eye Support är fullpackat med essentiella näringsämnen som främjar ögonens hälsa. Det är ett lätt val för att ta hand om ditt husdjurs ögon. Tillskottet som är gjort på en unik blandning av bland annat Blåbär, Lutein samt C- och E-vitaminer är idealiskt för äldre husdjur, men passar även bra för att skydda ögonen och det allmänna välmåendet för husdjur i alla åldrar.

  • Naturligt tillskott för ögonhälsa
  • Innehåller karotenoid vitaminen Lutein
  • Med skyddande Blåbär & Vitaminer
  • Idealisk för äldre och åldrande husdjur
  • För katter & hundar i alla storlekar
  • Ge hela eller blanda med mat

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.


Håll husdjurets ögon friska

Ögonens hälsa är lika viktig för djur som för människor; de använder sig av sin syn för nästan alla dagliga vanor, från att äta till att springa till att leka och busa. Du kan upptäcka att deras ögonhälsa har försämrats om de börjar gå in i saker eller inte kan se mindre objekt på avstånd. Om du misstänker detta så bör du uppsöka en veterinär för att göra en genomförlig undersökning. Det bästa sättet att stöda ditt husdjurs ögonhälsa själv, är att se över deras välmående i allmänhet. Du kan göra detta genom att regelbundet rengöra runt ögonen och torka bort smuts och tårfläckar, samt kolla efter eventuella förändringar eller om ögonen ser grumliga ut. Utöver detta kan du ge dem näring som vårdar ögonen, naturlig mat som innehåller karotenoider, vitaminer och ingredienser som skyddar ögonen från att skadas är att föredra.

Nyckelingredienser i Eye Support för husdjur

Blåbär
Blåbär

Det europeiska blåbäret sägs ha många fördelar för hälsan. De har skyddande egenskaper som kan hjälpa till att skydda ögonen från skador och sägs även vara bra för djurens mörkerseende.

Lutein
Lutein

Lutein, som även är känt som “karotenoid vitamin” finns i höga doser i ringblomma, samt i broccoli och kål. Det kan vara bra för ditt husdjurs ögonhälsa, eftersom studier har visat att lutein kan stödja synen och motverka åldersrelaterade förändringar.

Vitaminer
Vitaminer

Animigos tillskott för ögonhälsa innehåller C- och E-vitaminer, som båda är ypperliga för våra fyrbenta vänners välmående. De båda sägs skydda celler mot oxidativ stress, vilket gör dem utmärkta för att värna om synen.

Instruktioner

Är det svårt för ditt husdjur att svälja piller och tabletter? Vi på Animigo förstår att det kan var jobbigt för en del husdjur att ta sina dagliga tillskott. För att göra det lättare för både dig och din lurviga vän så kommer tillskottet för Ögon Support i bekväm kapselform. Kapslarna kan ges i normal kapselform eller öppnas och blandas i den vanliga maten. Detta passar utmärkt för kräsnare husdjur, eftersom de kan ta tillskottet utan att märka det, vilket sparar dig onödigt besvär.

Små Hundar & Katter
(up to 10kg)
1 Kapsel om Dagen
Mellanstora Hundar
(10kg-20kg)
2 Kapsel om Dagen
Stora Hundar
(25kg+)
3 Kapsel om Dagen

Ingredienser:

Bulkmedel (Rismjöl), Blåbärspulver, Kapselskal (Gelatin), Askorbinsyra, klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, kiseldioxid), Citrus Bioflavonoider, E-vitamin (DL Alpha Tocopherol), Lutein.

Läs mer
Eye Support Ögonhälsa för hund och katt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

80.00% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Min hund börjar bli äldre, så dessa passar honom utmärkt

K Katrina
Verifierat Köp

De är ganska lätta att ge, ibland tar min katt kapslarna och då han vägrar blandar jag dem i hans mat så att han inte märker dem.

P Patrick
Verifierat Köp

Jag är väldigt nöjd med er service, det är lätt att handla och smidig frakt. Jag brukar beställa produkten regelbundet och det har aldrig varit några problem

P Patricia
Verifierat Köp

Jag har adopterat en kattunge som är nästan blind, veterinären sa att det inte finns något att göra, men jag ger henne detta för att upprätthålla hennes synförmåga så länge som möjligt.

C Carola
Verifierat Köp

Min mops har fått dålig syn med åldern så jag har gett honom detta regelbundet i några månader nu och kommer att fortsätta.

M Magnus
Verifierat Köp

Min labbe har en näthinnesjukdom som ej går att bota, så jag hoppas att det hjälper ens lite. Det blir ganska dyrt i längden men är nog värt ett försök!

D Dina
Verifierat Köp

Min cocker spaniel har ofta besvär med ögonen, men jag tycker att det här fungerar bra. Ögonen ser inte så grumliga och irriterade ut efter regelbunden användning. Jag blandar bara ner innehållet i hennes mat på morgonen.

T Teresa
Verifierat Köp

Jag tror att jag måste ge detta lite längre för att kunna avgör, men jag tycker att det verkar bra hittills.

N Nora
Verifierat Köp

Kanonbra!

L Lasse
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter