Eye Care

60 Tabletter | Tillskott för ögon för hund och katt

Översikt

Har du upptäckt förändringar i ditt husdjurs syn? Animigos Eye care för ögon är utformat för att ta hand om din fyrbenta väns syn. Dessa läckra, tuggbara tabletter är gjord på en rad naturliga ingredienser som är fullpackade av vitaminer och mineraler som hjälper till att skydda och stödja ditt husdjurs syn dagligen.

  • Naturligt tillskott för ögonhälsa
  • Hjälper till att skydda & vårda husdjurets syn
  • Med Blåbär, Lutein & Zeaxantin
  • Full av vitaminer & mineraler
  • Bacon & nötlever smak
  • Lättanvända tuggbara tabletter
  • Glutenfri

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Husdjurets ögonhälsa

Att ta hand om husdjurets ögon är en viktig del av deras allmänna hälsa och välmående. De använder sig av sina ögon och sin syn lika mycket som vi och litar på att deras husse eller matte håller dem friska. Om du upptäcker att de börjar se sämre på avstånd eller går in i dörrar, så kan du behöva vidta åtgärder. Rengör regelbundet runt ögonen och torka bort tårfläckar, smuts och kladd, samt kolla efter eventuella förändringar eller om ögonen ser grumliga ut. Om du misstänker något allvarligt så ska du uppsöka veterinär, men du kan även prova naturliga produkter som är utformade för att hjälpa till att ta hand om ögonen.

Fördelar med Eye Care för ögon

Skydd
Skydd

Detta tillskott innehåller en rad ingredienser som är kända för sina skyddande effekter, såsom Blåbär, Tranbär, Lykopen, Druvfrö och Quercetin. De är bra för ögonen eftersom de innehåller C- och E-vitaminer, som är kända för att bidra till att skydda celler från oxidativ stress.

Vård
Vård

För att ta hand om ditt husdjurs syn innehåller varje tablett ingredienser som stöder ögonens hälsa. Detta inkluderar Co-Q10, Fänkål och Astaxantin, så väl som Lutein och Zeaxantin, som sägs stödja synen och motverka åldersrelaterade förändringar. De innehåller även A-vitamin som är bra för synen.

Upptagning
Upptagning

För att försäkra oss om att ditt husdjur får ut det mesta av de fantastiska ingredienserna i tillskottet, så innehåller blandningen Lactobacillus Acidophilus. Detta anses främja matsmältningen, vilket innebär att de aktiva ingredienserna kan absorberas fullständigt av kroppen och tillskottet kan ge full effekt.

Instruktioner

Vi på Animigo förstår att alla husdjur är olika och tar sina tillskott på olika sätt. Därför är tillskottet Eye Care för ögon gjord i form av tuggbara tabletter som är lätta att ta. Du kan ge tabletterna hela, eller de kan tugga dem innan de sväljer. De är enkla att ge till ditt husdjur och de får i sig sina tillskott utan besvär.

Små Katter & Hundar
(up to 4.5kg)
½ tablett om dagen
Mellanstora Hundar
(5kg-13kg)
1 tablett om dagen
Mellanstora Hundar
(14kg-29kg)
1 ½ tablett om dagen
Stora Hundar Brewers
(29kg+)
2 tablett om dagen

Ingredients:

Blåbär, Tranbär, Lykopen, Lutein från Ringblomsextrakt, Zeaxantin, CoQ10, Astaxantin, Fänkål, Vindruvskärnextrakt, Lactobacillus Acidophilus, Quercetin, Stearinsyra, Maple Bacon Smak, Nötlever pulver, Vegetabilisk magnesiumstearat, PEG 800, Torrjäst, Rosmarin pulver, Silikon.

Eye Care 60 Tabletter | Tillskott för ögon för hund och katt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

80.00% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Min katt börjar bli gammal så jag bestämde mig för att köpa dess, och jag är glad att jag gjorde det.

P Polly
Verifierat Köp

Dessa är väldigt lätta att ge till min hund, jag gillar dem verkligen och kommer att köpa fler

A Antonio
Verifierat Köp

Hundens ögon ser klarare ut, produkten verkar hjälpa.

S Sebbe
Verifierat Köp

Jag har inte märkt ätt stor skillnad än, men kommer nog att fortsätta ge tillskottet ett tag framöver

F Fanny
Verifierat Köp

Bra produkt som är lätt att ge, bara att blanda ner i maten så äter katten upp det

S Sanne
Verifierat Köp

Jag har inte hunnit använda detta så länge, men har beställt flera produkter från Animigo och tycker att de har bra kvalitet till schysst pris.

T Tom
Verifierat Köp

Min hund har fått sämre syn med åldern så jag har gett honom detta i några månader nu, synen verkar inte ha blivit sämre iaf.

B Bianca
Verifierat Köp

Nöjd!

H Hugo
Verifierat Köp

Snabb leverans och vänligt bemötande. Produkten fungerar som förväntat.

B Bengt
Verifierat Köp

Inget strul och funkar enligt beskrivningen.

N Nicke

Du kanske även gillar