Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Digestican

Stöd för matsmältningen för hund och katt

Med tanke på det varierande utbudet av mat som du serverar din katt eller din hund, är det inte överraskande att de kan bli mottagliga för vissa mindre matsmältningsbesvär och magproblem. Animigo har därför utformat Digestican, ett tillskott som stödjer matsmältningen hos din fyrbenta vän och som är framställt för att hjälpa ditt husdjur genom jobbiga matsmältningsbesvär och stödja den normala tarmfunktionen.

  • Stödjer fungerande matsmältning
  • Innehåller välgörande goda bakterier
  • Hjälper till att balansera tarmfloran
  • Hög tillförsel av Glutamin
  • Berikat med Kaolin och Pektin
  • Lättmatad kräm
  • GMP
  • Cruelty-Free

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.


Ditt husdjur och dess matsmältning

Att ha en sund matsmältning är en av de viktigaste förutsättningarna för att förbättra ditt husdjurs allmänna välbefinnande. Matsmältningen är processen där ditt husdjur bryter ner maten och framställer energi och ett antal andra mikronäringsämnen, som används för att stödja det allmänna välbefinnandet på flera olika sätt. Du kan börja skydda din pälsklings matsmältning genom att ha koll på vad de äter, men de kan även ha stora fördelar av naturliga kosttillskott som är utformade för att stödja deras matsmältningssystem.

Digestican

Detta tillskott har noga framställts för att naturligt stödja ditt husdjurs matsmältningssystem. Det har utformats för att tas när ditt husdjur behöver hjälp mot besvär med matsmältningen. Tillskottet innehåller goda bakterier, vars uppgift är att ansluta sig till det rika ekosystemet av bakterier i kattens eller hundens matsmältningsorgan. Det innehåller även naturliga ämnen som Pektin, Kaolin och Glutamin, som har använts i stor utsträckning för att bibehålla tarmhälsan.

Enterococcus Faecium
Enterococcus Faecium

Detta tillskott innehåller en mängd goda bakterier. Dessa bakterier fungerar genom att ansluta sig till det rika ekosystemet av bakterier som redan finns i hundens eller kattend matsmältningsorgan och arbetar för att bryta ner maten.

Glutamin
Glutamin

Glutamin är en av de 20 aminosyror som används i kroppen. Dessa aminosyror bildar proteiner, som t.ex. enzymer, och vissa av dem används av kroppen för att bryta ner maten som en del av ditt husdjurs matsmältning.

Kaolin
Kaolin

Kaolin är en asiatisk mineral som har använts som ett naturmedel för olika typer av matsmältningsproblem i åratal. Det sägs hjälpa till att lugna matsmältningen och förhindra diarré.

Instruktioner

Ett av det största problemet med kosttillskott för husdjursägare är när din hund eller katt vägrar att ta tillskottet. Detta fördelaktiga kosttillskott kommer därför i krämform, som är väldigt lätt att konsumera. Eftersom ditt husdjur endast behöver få i sig en liten portion, så kan du lätt försäkra dig om att de får alla dessa fördelar genom att ge en liten klick av krämen direkt till djuret eller blanda ner det i maten.

Valpar & Katter
1-2ml (2-3 Gånger Per Dag)
Fullvuxna Hundar
2-5ml (2-3 Gånger Per Dag)

Ingredienser

Rapsolja, Kaolin, Fructo Oligosackarider, Mannan Oligosackarider, Pektin, Glutamin, Smak av grillat kött, Enterococcus Faecium (NCIMB 10415):

Läs mer
Digestican Stöd för matsmältningen för hund och katt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.82% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Jag behövde verkligen detta för min hund då han åt gammal mat från soporna och fick magbesvär. Jag var förvånad över hur bra det hjälpte. Han blev märkbart bättre på bara några dagar.

W William
Verifierat Köp

Jag gav detta till min unga katter när de skulle övergå till fast mat och det verkar fungera bra och till ett lågt pris.

J Jonas
Verifierat Köp

Väldigt bra kvalitet!

M Mats
Verifierat Köp

Jag är väldigt nöjd med produkten, jag ger det både till mina hundar och katter och jag har inte haft några problem tills vidare. Mycket bättre än förr, då alltid någon av dem hade besvär med magen.

M Molli
Verifierat Köp

Min hund länge lidit av matsmältningsproblem och gaser men det har blivit bättre sedan jag började ge honom Digestican.

S Sam
Verifierat Köp

Väldigt lätt att ge, jag trycker bara ner en klick i hundmaten.

O Olle
Verifierat Köp

Fungerar utmärkt. Krämen är lätt att blanda ner i maten till min annars så kräsna kissekatt.

N Nora
Verifierat Köp

Det här hjälpte till då min hund hade tuggat i sig något svårsmält och blev förstoppad. Bra med naturliga ingredienser och min hund tycker dessutom om smaken.

M Melissa
Verifierat Köp

Krämen verkar väldigt fort. Jag brukar ge det direkt då jag lägger märke tillatt hunden har orolig mage.

G Gun
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter