Dental Care Tandvård

60 Tabletter | Vård för Tänder & Tandkött för hund och katt

Översikt

Tandvård är något som vi ägnar oss åt dagligen, med regelbunden borstning, övervakning av vårt intag av vissa livsmedel och till och med tandtråd och munvatten. Men för våra husdjur är det inte lika lätt att hantera. Därför har Animigo framställt Dental Care, en praktisk kapsel för dagligt bruk, gjord på en stor mängd naturliga vitaminer och mineraler för din fyrbenta vän, utformad för att stödja friska tänder och tandkött.

  • Stöder tänderna och tandköttets
  • Fullpackad med naturliga ingredienser
  • Förstklassig blandning för tandhälsa
  • Berikat med vitamin- och mineralkomplex
  • Husdjursvänliga tuggbara kapslar
  • Upp till 120 serveringar
  • Glutenfri
  • Köp 1 $22.58
  • Köp 2 $40.64 $45.16 Du sparar 10%
  • Köp 3 $54.18 $67.74 Du sparar 20%

Vikten av tandvård

Tandvård är en av grundpelarna i vår uppfattning om personlig hygien, och är lika viktig för våra husdjur som för oss. Förutom för ett friskt och lyckligt leende så är det viktigt för katter och hundar att ha starka tänder och ett stödjande tandkött för deras allmänna välbefinnande. De använder först och främst munnen för att få ut det bästa av sin mat, men den är också ett ömtåligt ekosystem som kan få skadliga infektioner och försämrar deras allmänna välmående. Därför är det viktigt att ta hand om ditt husdjurs tandhälsa så att de kan le både på insidan och utsidan.

Tandvård för alla husdjur

Animigo har inte sparat på innehållet i Dental Care, utan erbjuder ett tillskott med ett brett utbud av ingredienser med naturligt främjande egenskaper. Varje kapsel har flera nyttiga vitaminer och mineraler, som Kalcium, Magnesium och C-vitamin, som alla är kända för att stödja och bidra till underhåll av tänderna. Tillskottet innehåller dessutom även en blandning av exotiska bär och frukter som hjälper till att förbättra tandhälsan och bidrar till en extra uppsättning av aktiva ämnen.

Instruktioner

Ett vanligt problem när man ska ge kosttillskott till sin katt eller hund, är att de helt enkelt vägrar ta det. Dental Care förekommer lyckligtvis i form av tuggbara kapslar. Produkten har utformats så att den både smakar gott och är rolig att tugga på för ditt husdjur!

Katter & Små Hundar
(Under 10kg)
½ Tablett om Dagen
Mellanstora Hundar
(10kg-30kg)
1 Tablett om Dagen
Mellanstora Hundar
(31kg-65kg)
1 ½ Tablett om Dagen
Stora Hundar
(65kg+)
2 Tablett om Dagen

Ingredienser:

Vitamin A ( som Betakaroten),Vitamin B1 (som Tiaminmononitrat), Vitamin B2 (som Riboflavin), Vitamin B3 (som Niacinamid), Vitamin B6 (som Pyridoxin HCL), Vitamin B7 (som Biotin), Vitamin B12 (som Cyanokobalamin), Vitamin C (som Askorbinsyra), Vitamin D3 (som Kolekalciferol), Vitamin E DL Alfa tokoferylacetat, Kalciumkarbonat (38%), Kaliumcitrate, Magnesiumoxid (50%), Zinkoxide, Quercetin, L-Lysin HCL, Lykopen, Lutein från Ringblomsextrakt, DL-Metionin, Blåbär, L-Cystein, Blandning för Tandhälsa (Fänkål, Tranbär, Vindruvskärnextrakt, Lactobacillus Acidophilus, Zeaxantin, CoQ10, Astaxantin)

Dental Care Tandvård 60 Tabletter | Vård för Tänder & Tandkött för hund och katt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.45% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Jag har inte lagt så mycket tid på min hunds tandvård så veterinären rekommenderade mig att göra något, så jag provade dessa och är väldigt nöjd med alla nyttiga ingredienser som finns i dem.

B Billy
Verifierat Köp

Min retriver hade ett sår i munnen som behövde vård. Efter det åt hon inte så mycket, så vi gav henne dessa för att hjälpa munnen och få henne att äta tillräckligt igen. Nu är jag väldigt lättad då hon äter igen!

S Sophie
Verifierat Köp

Jag har endast gett dessa till min katt så jag har inte sett någon skillnad på hans tänder än men han brukar normalt inte äta något annat än sin mat, men dessa stoppar han i sig utan problem.

M Matthew
Verifierat Köp

Jag gav dessa till min staffe efter att han bröt en tand. Det verkar som att de hjälper honom att få starkare tänder.

T Trevor
Verifierat Köp

Jag märkte att min katt hade en svullnad på tandköttet så jag köpte Dental Care och nu har det gått ner väldigt mycket.

G Gemma
Verifierat Köp

Snabbt och behändigt att blanda ner en kapsel i maten. Min hund gillar inte tandborstning så jag ger honom detta regelbundet för att hålla en god munhygien.

A Alma
Verifierat Köp

Jag försöker borsta tänderna på hunden en gång i veckan men han avskyr det. Jag tycker att hans tänder ser renare och friskare ut sedan jag började ge honom Dental Care tabletter.

S Sabrina
Verifierat Köp

Fungerar bra

M Marcus
Verifierat Köp

Bra produkt som är lätt och praktiskt att ge till katten.

L Linn
Verifierat Köp

Jag ger detta både till min hund och mina katter, de tuggar snällt i sig tabletterna och jag behöver inte oroa mig för att borsta deras tänder eller ta dem till veterinären så ofta.

A Anders

Du kanske även gillar