Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Calming Aid för hund

60 Soft Chews | Naturligt lugnande för stressad hund

När våra älskade husdjur känner sig stressade så är det klart att vi vill hjälpa till! I de flesta fall så går det dock inte att undvika stressande situationer, men vi kan hitta sätt att hjälpa våra hundar när det händer. Calming Aid för hund är smaskiga och mjuka tuggtillskott med naturliga ingredienser, speciellt framtagna för att hjälpa din hund att slappna av när det blir stressigt. Det blir lättare att handskas med jobbiga situationer med de här tuggbara och smakrika kosttillskotten för en stressfri tillvaro!

  • Perfekt för resor och separationsångest
  • Praktiskt vid nyårsraketer och åska
  • Ingefära för känsliga magar
  • Vårdande kamomill & passionsblomma
  • Lätta att tugga
  • Smak av kycklinglever och bacon
  • Glutenfri
  • GMP
  • Cruelty-Free
299
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Mer

Stress hos hundar

Brukar din hund skälla som tok eller kanske springa och gömma sig när det är mycket höga ljud omkring? Precis som med människor så kan djur lida av rädslor och extrem stress, något som är vanligt när man reser eller när de måste vara ensamma istället för med sina älskade familjemedlemmar. Det kan vara väldigt svårt att helt skydda dem från de saker som gör dem rädda, men oavsett hur rädslan visar sig (ylande, vankande, skakningar eller destruktiva beteenden) så är det viktigt att hitta en metod för att stressiga moment ska gå så lätt och smärtfritt som möjligt. Man kan testa att distrahera dem genom att exempelvis ge dem roliga leksaker att fokusera på, eller så kanske en lång promenad innan det är dags för ett eventuellt stressmoment kan hjälpa! Att ha radion på när man inte är hemma kan till exempel vara bra för hundar med separationsångest, och sen kan det vara en smart idé att prova på ett kosttillskott som eventuellt kan balansera hundens stressnivåer och hålla dem i schack.

Ingredienser i Calming Aid för hund

Torrjäst
Torrjäst

Ett säkert och naturligt kosttillskott för hundar. Torrjäst är fullt av B-vitaminer, samt selen, kalium, krom, järn, zink och magnesium, vilka alla är näringsämnen som kan hjälpa din hund att slappna av.

Kamomill
Kamomill

Kamomill kan vara otroligt avslappnande för din hund, precis som en kopp kamomillte kan hjälpa en människa att slappna av. Plantans naturligt lugnande egenskaper kan också vara bra för stressrelaterade problem med matsmältning.

Passionsblomma
Passionsblomma

Denna klättrande vinstock med aromatisk blommor har använts i flera år som ett lugnande medel eftersom det kan hjälpa till att lugna sinne, kropp och mage. Det kan också hjälpa din hund att sova en lugn natts (eller dags) sömn.

Ingefära
Ingefära

Stressiga situationer, som exempelvis resor, kan få din hund att må fysiskt dåligt. Ingefära är en naturlig rotväxt som ofta används för att lindra illamående och oroliga stressmagar, och kan vara till nytta för din hund i stressiga situationer.

Instruktioner

Små hundar
(upp till 4 kg)
1 tuggtillskott dagligen
Mellansmå hundar
(5kg-22kg)
2 tuggtillskott dagligen
Mellanstora hundar
(23kg-45kg)
3 tuggtillskott dagligen
Stora hundar
(46kg+)
4 tuggtillskott dagligen

När man vill komplettera sin lurviga väns dagliga näringsintag så finns det flera olika sätt att göra det på. Det finns de pälsklingar som inte tycker om att ta piller, och då kan ett tuggbart tillskott vara det perfekta alternativet. Mjukt, lättuggat och i litet format. Plus med en god smak som din hund kommer att älska!

Ingredienser

Torrjäst, glycerin, linfrö, rapsolja, potatisflingor, kamomill, passionsblomma, ingefära (2.3%), maltodextrin, tapioka.

Läs mer
Calming Aid för hund 60 Soft Chews | Naturligt lugnande för stressad hund

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(12)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

90.00% baserat på 15 Recensioner

Verifierat Köp

Tycker att vår hund blev lugnare.

k kajsa O
Verifierat Köp

Superbra produkt, ska beställa mer

k kund
Verifierat Köp

Hunden lugnade ner sig i bilen.

K Kirsti
Verifierat Köp

Nöjd med leveransen och varan.

I Irina
Verifierat Köp

Vi tog med våran labbe ner till Skåne förra veckan, och det gick mycket bättre i bilen än vanligt! Vi är väldigt nöjda med de här än så länge.

D David
Verifierat Köp

Min hund har en rätt allvarlig separationsångest och vi har provat med det mesta. Det här verkar vara det enda som hjälper lite i alla fall!

O Olivia och Olle
Verifierat Köp

Min hund brukade tugga sönder allt i min lägenhet när han blev ensam, men de här har gjort honom lugnare.

A Ann-Christin
Verifierat Köp

Jag brukar använda dessa innan veterinärsbesök och bilresor, det känns tryggare att ge hundarna något helt naturligt än starka läkemedel.

M Marie
Verifierat Köp

Min hund blir lätt stressad så det är bra att ha en burk tillhands när vi får gäster eller om det är mycket oljud utifrån. de fungerar bra för vår stövare.

A Allan
Verifierat Köp

Perfekt naturligt alternativ till lugnande medel. Min hund tror dessutom att det är vanligt godis så jag behöver inte stressa henne ännu mer med jobbiga piller.

E Elina
Verifierat Köp

Prisvärt

O Ove
Verifierat Köp

Detta kan jag verkligen rekommendera.

N Nina
Verifierat Köp

Min hund är väldig rädd för åska men det här gör honom mycket lugnare.

Z Zara
Verifierat Köp

Suveränt!!!

J Jan-erik
Verifierat Köp

Bra produkt! Min hund gillar smak också.

I Irina
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter