Anti-Fästingspaket

Kombinationspaket | Anti-Fästingspaket

Översikt

Du behöver inte leta längre, Anti-fästingspaketet är här för att hjälpa dig hantera irriterande fästingar & loppor på ditt husdjur! Animigos schampo och pulvertillskott kombineras tillsammans för att naturligt ta hand om ditt husdjurs päls och hud. Detta Anti-fätingspaket använder en mild och helt naturlig rengörande formula för att lugna ditt husdjurs klåda och obehag som orsakats av ohyra. Låt ditt husdjur säga hejdå till fästingar och loppor med detta naturliga försvarspaket nu!

  • Flea & Tick Schampo
  • Flea & Tick Pulver
326Kr 408Kr Du sparar 82Kr

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Vad kan jag hitta i mitt Anti-Fästingspaket?

Hur du använder ditt Anti-Fästingspaket

För att få ut det mesta ur ditt Anti-fästingspaket ska du göra såhär:

När det är dags för dusch eller bad masserar du bara in Flea & Tick Schampo i ditt husdjurs blöta päls och undviker kontakt med ögon, nos, genitalier och mun. Massera in schampot tills hela pälsen är täckt med lödder. Lämna det att verka i minst 5 minuter medans du varsamt masserar in det i huden. Använt schampot regelbundet för fortsatt skydd mot fästingar och loppor.

Du kan följa upp med detta Flea & Tick Defence Pulver när du matar ditt husdjur. Det är ofta svårt att ge sitt husdjur kosttillskott för att ta hand om sin katts eller hunds hälsa och dom vägrar svälja tabletter. Som tur är kommer därför detta kosttillskott i smidig pulverform som enkelt tillsätts till den vanliga maten. Följ anvisningarna på förpackningen för att ta reda på hur många skopor din pälskling ska ha baserat på dess storlek.

Du kanske även gillar